ΠΑΣΟΚ για Νίκο Παππά: “Φαντασιώσεις” τα περί προσυνεννόησης για την πρόταση δυσπιστίας

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ INTIME ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Φαντασιώσεις» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις του Νίκου Παππά ότι υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων για την κατάθεση της πρότασης δυσπισπίας.

Σε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Παππά, ότι υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων για την κατάθεση της πρότασης δυσπισπίας, προχώρησε η Κουμουνδούρου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Φάμελλο, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Χαρίτση και την κα Κωνσταντοπούλου έγιναν κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης την Τρίτη 26 Μαρτίου από τις 10 το πρωί και μετά.

Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δέχτηκαν να συνυπογράψουν, έλαβαν το κείμενο της πρότασης στις 11 το πρωί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις».

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Νίκου Παππά, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, πριν το δημοσίευμα του «Βήματος».

«Έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα το οποίο το σήκωσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Έχουν μαζευτεί ένα εκατ. υπογραφές και δεν υπάρχει πολιτική εξουσία που θα μπορούσε να κωφεύσει απέναντι σε αυτό το κύμα αξίωσης για την αλήθεια» είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς (Action) για να συνεχίσει αναφερόμενος σε προετοιμασία με άλλα κόμματα για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του «Βήματος:

«Ποιος σας είπε πως δεν υπήρχαν συζητήσεις χωρίς να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά δεν γίνονται από ένα βράδυ σε πρωί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα