Παυλόπουλος: “Εμβληματικός ο ρόλος του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Παυλόπουλος: “Εμβληματικός ο ρόλος του “Χαμόγελου του Παιδιού”
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος Eurokinissi

Ολα όσα τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Πανελλήνιου Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ρόλο που έπαιξε και παίζει στην ελληνική κοινωνία ο Οργανισμός του “Χαμόγελου του Παιδιού” εξήρε την Παρασκευή ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε σχετικά: “Η παρουσία μου στα σημερινά εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Πανελλήνιου Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, και τον ακόλουθο συμβολισμό: Μου δίνεται η ευκαιρία ν’ αναδείξω, για μια ακόμη φορά, την εμβληματική προσφορά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Παιδιά και, εν τέλει, στο Κοινωνικό Σύνολο.

Οφείλω δε να επισημάνω ότι καθ’ όλη την περίοδο της βαθιάς και επώδυνης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που ακόμη διανύουμε εν μέρει, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όχι μόνο συνέχισε, και μάλιστα αμείωτη, την προσφορά του, αλλά και, σε ορισμένες τουλάχιστον περιπτώσεις, την ενίσχυσε, καλύπτοντας υπέρ του Παιδιού σημαντικά κενά, τα οποία εμφάνισαν στις δραστηριότητές τους οι κατά περίπτωση αρμόδιοι φορείς της Κρατικής μηχανής.

Και όλα αυτά τα κατάφερε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπομένοντας με αξιοπρέπεια φορολογικά και άλλα δημόσια βάρη, από τα οποία, υπό ομαλές οικονομικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχει εξαιρεθεί λόγω της κοινωφελούς φύσης της αποστολής του. Τέλος, χαίρομαι διότι έχω την δυνατότητα αφενός να εκφράσω, και πάλι, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον φίλο κ. Κώστα Γιαννόπουλο και στους συνεργάτες του για το έργο τους, το οποίο διαπνέεται διαχρονικώς από τις μεγάλες αρχές και αξίες του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης. Και, αφετέρου, να τους διαβεβαιώσω για την αμέριστη συμπαράστασή μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα