Παυλόπουλος: Το ανέσπερο φως της Ανάστασης, πέρασμα από την κρίση στην ελπίδα

Ο Π.τ.Δ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Ο Π.τ.Δ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

Ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Καλαμάτα για την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό

Τριπλές ευχές, προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό, προς την ευρωπαϊκή οικογένεια και τον κόσμο όλο, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη».

Από την Καλαμάτα και τον ιερό μητροπολιτικό ναό Υπαπαντής του Σωτήρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε, «το ανέσπερο φως της Ανάστασης και ο συμβολισμός του Πάσχα να φανερώσουν: Στην Πατρίδα μας και στον χειμαζόμενο Λαό μας, το πέρασμα από την εποχή της κρίσης στην εποχή της ελπίδας και της δημιουργίας.

Στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το πέρασμα από την σημερινή στασιμότητα και αμηχανία στην επίτευξη του τελικού σκοπού της, την ουσιαστική της θεσμική εμβάθυνση και ομοσπονδιακή ενοποίηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Και στον Κόσμο ολόκληρο, το πέρασμα από τον πόλεμο στην Ειρήνη και στην υπεράσπιση της Ανθρωπότητας από την θανάσιμη απειλή της σύγχρονης τρομοκρατικής βαρβαρότητας. Χριστός Ανέστη».

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος Δημοκρατίας
SHARE:

24Media Network