Πελώνη: Ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πελώνη: Ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ
Η Αριστοτελία Πελώνη Eurokinissi

Για "ισοπέδωση της επιστήμης και των εμβολιασμών" έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος μετά την παραδοχή Πολάκη ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κορονοϊού.

“Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ” τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και προσθέτει: “Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ”.

Η αντίδραση της κ. Πελώνη ήρθε μετά την παραδοχή του Παύλου Πολάκη ότι δεν έχει εμβολιαστεί. Απαντώντας σε ερώτηση στα social media αν έχει κάνει το εμβόλιο κορονοϊού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρος; “Όχι μέχρι στιγμής. Θα αποφασίσω τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα”.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Πελώνη να απαντήσει για το φιάσκο του AstraZeneca

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca». Αυτό απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελείας Πελώνη που προηγήθηκε και υπογραμμίζει: «Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών». «Ό,τι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα