Πετσάλνικος: "Λάθος η κίνηση Κατσέλη-Καστανίδη"

Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, Σάββατο 10 Μαρ. 2012. (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, Σάββατο 10 Μαρ. 2012. (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί σύμφωνα με τον Φ. Πετσάλνικο η ίδρυση της "Κοινωνικής Συμφωνίας" είναι λάθος κίνηση

"Είναι λάθος η δημιουργία αυτής της κίνησης. Χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση το ΠΑΣΟΚ τώρα. Η πλατιά προοδευτική παράταξη τους χρειάζεται όλους, και γι' αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος τέτοιες κινήσεις", τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, αναφερόμενος στην ίδρυση κόμματος από τους Λούκα Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη, και κάλεσε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

"Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο νέος πρόεδρος, ο κύριος Βενιζέλος, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και πρέπει να δώσουμε τη στήριξη, και δίνουμε αυτή τη στήριξη, χωρίς επιφυλάξεις. Γιατί ο αγώνας που θα δώσει και η ευθύνη που αναλαμβάνει είναι πάρα πολύ μεγάλη", είπε ο κ. Πετσάλνικος μιλώντας στο Ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, ο κ. Πετσάλνικος είπε ότι ανεξαρτήτως των ενδεχόμενων σχημάτων κυβερνητικής συνεργασίας τα προβλήματα πλέον, για τη χώρα και για τον ελληνικό λαό, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν, εάν δεν υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση και ευρύτερη αποδοχή των κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν, όχι μόνο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, αλλά κυρίως μέσα στον ελληνικό λαό, μέσα στην κοινωνία.

SHARE:

24Media Network