Πηγές Δ. Τεμπονέρα: Οι ενωτικές πρωτοβουλίες είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 1'
Διονύσης Τεμπονέρας
Διονύσης Τεμπονέρας SOOC

Η απάντηση στους επικριτές της αυριανής εκδήλωσης με την παρουσία του Μ. Χριστοδουλάκη και της Ε. Αχτσιόγλου.

Απάντηση στους επικριτές της εκδήλωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (13/2) με την συμμετοχή του Μ. Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και της Έφης Αχτσιόγλου από την Νέα Αριστερά δίνεται από το περιβάλλον του Διονύση Τεμπονέρα.

Πηγές από το περιβάλλον του γνωστού εργατολόγου και μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν μεταξύ άλλων πως «είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνθέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου». Επίσης σημειώνουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού.

Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις

Καταλήγει στο ότι «προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα