Πηγές της ΝΔ για “Μακελειό”: Η Δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει

Πηγές της ΝΔ για “Μακελειό”: Η Δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει
Το κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ Eurokinissi

Για "χυδαία δημοσιεύματα" κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωσή της. Επικοινωνία Χρυσοβελώνη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πρωτοσέλιδο.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό», τα εξής:

«Χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό του Μακελειού, είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού. Η Δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει».

Επικοινωνία Χρυσοβελώνη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πρωτοσέλιδο

Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου επικοινώνησε η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» προκειμένου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της υφυπουργού «να συνομιλήσουν με θέμα τους κινδύνους που επισύρει για την ελληνική κοινωνία, η διακίνηση ακραίων και χυδαίων στερεοτύπων που αφορούν τις έμφυλες σχέσεις».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με αφορμή έντυπο που σταθερά διαδίδει και προωθεί φασιστικές, αντικοινωνικές, ρατσιστικές και εν γένει εγκληματικές απόψεις.

Η θέση της ΥΦ.ΕΣ. είναι ότι τα κόμματα, όλες οι γυναικείες, φεμινιστικές, πολιτιστικές οργανώσεις, οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, έχουν καθήκον να πάρουν θέση στο ζήτημα αναχρονιστικής, καταδικαστέας και επικίνδυνης νοοτροπίας που αναδύεται και όχι ασφαλώς έναντι του μιαρού δημοσιεύματος.

Για το τελευταίο και τους “υπεύθυνους” του, μόνο ο νόμος και η δικαιοσύνη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα