Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ενδέχεται οι αστακοί του κυρίου Κασσελάκη να είχαν “συναντήσει” κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Με σκωπτικό ύφος σχολίασαν τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη πηγές ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Φουρτούνα στο πολιτικό σκηνικό έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δραστηριότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και την εταιρεία του στην οποία ανήκουν δύο αστακοκάραβα.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ζήτησε εξηγήσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη και διερωτώμενος μεταξύ άλλων, πόσες εταιρείες έχει και ποιες είναι ακριώς οι επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση και πηγές του κόμματος με σκωπτικό ύφος έκαναν λόγο για μία “συγκλονιστική ανακάλυψη” από πλευράς Παύλου Μαρινάκη, σχολιάζοντας πως “έμαθε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας! Είχε δραστηριοποιηθεί μάλιστα με αστακοκάραβα στις Η.Π.Α, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του!”.

Οι ίδιες πηγές συνεχίζουν λέγοντας: “Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση η καθυστέρηση με την οποία αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο Μαξίμου. Όπως φαίνεται, η ικανότητά τους περιορίζεται στο να ‘συγκαλύπτουν’ το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη. Αν χρειαστούν βοήθεια πάντως, στη διάθεσή τους”, ενώ στο ίδιο ύφος κατέληξαν λέγοντας πως “ενδέχεται οι αστακοί του κυρίου Κασσελάκη σε κάποιο εξωχώριο ταξίδι τους, πριν τους ψαρέψουν, να είχαν “συναντήσει” κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα