Πήρε φωτιά το twitter του Κοτζιά: Δεν με ακούς Άδωνι. Είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα όμως να διαβάζεις και κανένα

Πήρε φωτιά το twitter του Κοτζιά: Δεν με ακούς Άδωνι. Είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα όμως να διαβάζεις και κανένα

Καβγάς με τιτιβίσματα του νέου υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Πώς η εξωτερική πολιτική έγινε αφορμή για να πάρει φωτιά το twitter

“Μάχη” στο twitter είχαν ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με αφορμή μια ανάρτηση του υπουργού το βράδυ της Τρίτης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε ένα αρχικό tweet του Νίκου Κοτζιά για να του ανταποκριθεί στη συνέχεια με ιδιαίτερα καυστικό ύφος ο υπουργός Εξωτερικών.

Ο Άδωνις ρώτησε τον υπουργό “τί θα πει ακριβώς η φράση: “δημοκρατική εξωτερική πολιτική;” Μπορείτε να μας το διευκρινίσετε;” και τότε άναψαν κυριολεκτικά τα αίματα.

“Δεν με ακούς! Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα όμως θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο” έγραψε ο νέος υπουργός Εξωτερικών.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: “Επειδή τώρα είδα την απάντησή σας οφείλω να σας πω ψυχραιμία. Είστε Υπουργός, θα δέχεστε κριτική και ερωτήματα. Η χυδαία ειρωνεία δεν σας πάει. Πουλάω και διαβάζω όσα βιβλία θέλω εγώ. Τώρα πάμε πάλι: τι απαντάτε για όλα αυτά τα δημοσιεύματα”.

,

,

,

,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα