Ποιοι "ράβουν" υπουργικό κουστούμι στο ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου με τριακονταμελή ομάδα νέων επιστημόνων που μετέχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα «Babel Initiative: Grece 2013» της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Επιστημών των Παρισίων, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013.

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου με τριακονταμελή ομάδα νέων επιστημόνων που μετέχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα «Babel Initiative: Grece 2013» της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Επιστημών των Παρισίων, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ποια είναι τα πέντε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται να γίνουν υπουργοί

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM", ο Ευάγγελος Βενιζέλος άφησε να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα μετέχει δυναμικά στην κυβέρνηση με τον επερχόμενο μετασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε, "θα βγούμε μπροστά". Πηγές της Ιπποκράτους αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και αναμένεται να παρουσιάσει έτοιμη πρόταση στον Πρωθυπουργό. Ο ίδιος επιθυμεί να γίνει αντιπρόεδρος και υπουργός.

Η πρόταση Βενιζέλου

Η πρότασή του περιλαμβάνει πέντε στελέχη: Τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πάρι Κουκουλόπουλο, την Φώφη Γεννηματά, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Συμεών Κεδίκογλου.

"Την κυβέρνηση δεν την χαρίζουμε σε κανέναν και ιδίως δεν τη χαρίζουμε στη ΝΔ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα συμμετάσχουν πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ώστε "να γίνει μια κυβέρνηση μεγάλης αποτελεσματικότητας που θα αναμετρηθεί με το ιστορικό πρόβλημα της χώρας".

SHARE:

24Media Network