Πολάκης: Έκανα τρεις απόπειρες να κόψω το κάπνισμα και το ξαναξεκινούσα λόγω δουλειάς

Πολάκης: Έκανα τρεις απόπειρες να κόψω το κάπνισμα και το ξαναξεκινούσα λόγω δουλειάς
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης Eurokinissi

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισήμανε στην Βουλή ότι κάθε φορά που έκανε απόπειρα να κόψει το τσιγάρο, τελικά το ξαναξεκινούσε με τον ίδιο τρόπο, μετά από πολύωρα, σοβαρά χειρουργεία.

Τρεις αποτυχημένες τελικά απόπειρες να κόψει το τσιγάρο έχει κάνει ο Παύλος Πολάκης, όπως επισήμανε στην Βουλή μετά από σχετική παρατήρηση για την επιμονή του να καπνίζει δημοσίως παρά το γεγονός ότι είναι αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Ο Π. Πολάκης υπογράμμισε ότι κάθε φορά που έκανε απόπειρα να κόψει το τσιγάρο, τελικά το ξαναξεκινούσε με τον ίδιο τρόπο, μετά από πολύωρα, σοβαρά χειρουργεία.

Ο Π. Πολάκης παρατήρησε ότι αρκετοί γιατροί καπνίζουν προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να «ξεθυμάνουν» την ένταση που τους προκαλεί το επάγγελμά τους, αν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία των ασθενών. Ο Π. Πολάκης επέμεινε ότι το κάπνισμα δεν κόβεται με νόμους κι ότι οι προσπάθειες για τον περιορισμό του καπνίσματος επικεντρώνονται κυρίως προς την νεολαία, ώστε να αποτραπεί από το να ξεκινήσει το κάπνισμα εξ αρχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα