'Μάχη' Μαξίμου - ΠΑΣΟΚ για το Σκοπιανό

Στιγμιότυπο απο την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την εικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα,στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό,Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο απο την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την εικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα,στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό,Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Αντιπαράθεση μέσω 'διαρροών' μετά την πληροφορία ότι η κα. Γεννηματά ζήτησε από τον πρωθυπουργό τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

'Πόλεμος' έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ για το Σκοπιανό.

Την πληροφορία από πηγές της Χ. Τρικούπη ότι η κα. Γεννηματά ζήτησε σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ακολούθησε διαρροή από κυβερνητικό αξιωματούχο, σύμφωνα με τον οποίο «η κυρία Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε».

ADVERTISING

Η ανταπάντηση από κύκλους του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση: «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέματα σ’ αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φαρσοκωμωδία ΝΔ για την ενημέρωση Μητσοτάκη

Φ. Γεννηματά: Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τη στάση μας στο Σκοπιανό

Το γερμανικό ΥΠΕΞ χαιρετίζει την προσέγγιση Αθήνας - Σκοπίων

SHARE:

24Media Network