Πρόωρες εκλογές θα οδηγούσαν σε έξοδο από το ευρώ, εκτιμά ο επίτιμος

Πρόωρες εκλογές θα οδηγούσαν σε έξοδο από το ευρώ, εκτιμά ο επίτιμος
EUROKINISSI

Δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. Ζητά να αναζητηθούν ευρύτερες συναινέσεις

Πρόωρες εκλογές θα οδηγούσαν σε έξοδο από το ευρώ, εκτιμά ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ζητά να αναζητηθούν ευρύτερες συναινέσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο σε δήλωση του ανέφερε ότι το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και πως η άποψη που διατύπωσε ο ίδιος ήταν κατηγορηματική:

“Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ.”

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέληξε: “Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις.

Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
SHARE: