Πρωτούλης: “Συνδικαλιστική μαφία η ΓΣΕΕ”

Πρωτούλης: “Συνδικαλιστική μαφία η ΓΣΕΕ”
Ο Γιάννης Πρωτούλης Eurokinissi

Το μέλος της ΠΓ του ΚΚΕ κατονόμασε εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ ως αυτόν που διακινεί φτιαχτά βίντεο, όπως είπε, και πληροφορίες που δεν στέκουν. Για τα περί τραμπουκισμού του ΠΑΜΕ από τη ΝΔ, είπε ότι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς.

Για απαξίωση της συλλογικής πάλης και του συνδικαλιστικού αγώνα, με την είσοδο των εργοδοτών στη ΓΣΕΕ, έκανε λόγο σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό ροκ” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚE, Γιάννης Πρωτούλης, χαρακτηρίζοντας την ηγεσία της συνομοσπονδίας «συνδικαλιστική μαφία».

Το μέλος της ΠΓ του ΚΚΕ κατονόμασε εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ, ιδιοκτήτη πέντε ΑΕ, ως αυτόν που διακινεί φτιαχτά βίντεο, όπως είπε, και πληροφορίες που δεν στέκουν. Για τα περί τραμπουκισμού του ΠΑΜΕ από τη ΝΔ, είπε ότι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς.

Αναφέρθηκε στην απαγόρευση εισόδου στη συνέλευση, ακόμη και στους δημοσιογράφους, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι «επιστρατεύτηκαν πάνω από 100 μπράβοι, που απέκλεισαν, στις τρεισήμισι η ώρα τη νύχτα, την είσοδο στους εκλεγμένους αντιπροσώπους. Οι δύο αυτές αναφορές περί ιδιωτικής αστυνόμευσης και απαγόρευσης της δημοσιογραφικής κάλυψης, υπάρχουν και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δηλώσεις του γραμματέα της συνομοσπονδίας στο σταθμό μας, που έκανε λόγο για 24χρονους που τους έστειλε το καθοδηγητικό τους όργανο, ο Ριζοσπάστης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής απάντησε ότι, «αν ο κ. Κιουτσούκης δεν είναι σε διατεταγμένη χρυσαυγίτικη υπηρεσία, θα ήταν μια κωμική περίπτωση», ενώ τον χαρακτήρισε παραληρηματικό.

Για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, ο κ. Πρωτούλης είπε ότι οι εργαζόμενοι, τα χρόνια της κρίσης, τον έψαχναν με amber alert και «ότι αρνητικό και να λέει για το ΚΚΕ, για μας είναι τιμητικό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα