Το πρόβλημα υγείας του δημοσιοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας

Ο Νίκος Μπελαβίλας
Ο Νίκος Μπελαβίλας EUROKINISSI

Ο Νίκος Μπελαβίλας θα αναγκαστεί να μπει για ένα δεκαήμερο στα... πιτς λόγω προβλήματος υγείας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι λόγω προβλήματος υγείας αναγκάζεται να απέχει από την προεκλογική του εκστρατεία για το επόμενο 10ήμερο.

Η σχετική δήλωσή του έχει ως εξής: "Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) η οποία αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή. Οι γιατροί μου μού ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση.

ADVERTISING

Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες. Και για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, να το δημοσιοποιήσω. Η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network