Ψωμιάδης σε Τσίπρα: Αλέξη μην αγχώνεσαι

Ψωμιάδης σε Τσίπρα: Αλέξη μην αγχώνεσαι
SOOC

Ειρωνικό και ίσως... προφητικό μήνυμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη προς τον Αλέξη Τσίπρα. Τον συμβουλεύει "να μην αγχώνεται" γιατί η επόμενη μέρα "μας θέλει ενωμένους" παρότι "ισοπέδωσε τη χώρα"

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία του Αλέξη Τσίπρα ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Προφανώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την ισοπέδωση της χώρας σε επτά μήνες, τη διάλυση ενός κόμματος, την απώλεια όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών σου, τα εσωκομματικά μαχαιρώματα.

Όσο αφορά στο πρόσωπο μου που επιλεκτικά διάλεξε για μία ακόμη φορά, του θυμίζω πως εγώ δοκιμάζομαι εδώ και 35 χρόνια στο στίβο της πολιτικής, κερδίζοντας επανειλημμένα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Και σε κάθε περίπτωση, εάν το «νέο» σημαίνει τη διάλυση της οικονομίας, το τσαλάκωμα της αξιοπρέπειας των Ελλήνων στις ουρές των τραπεζών, τη ψήφιση ενός νέου, τερατώδους Μνημονίου –για το οποίο καμία αναφορά δεν τόλμησε να κάνει στη Θεσσαλονίκη-την πλήρη διάψευση των προεκλογικών δεσμεύσεων και τη μετατροπή της Ελλάδας σε ξέφραγο αμπέλι, ας το χαίρεται και ας το καμαρώνει.

Η δική μου συμβουλή είναι η εξής: Αλέξη, μην αγχώνεσαι. Η επόμενη ημέρα μας θέλει ενωμένους».

SHARE:

24Media Network