Ραγκούσης: Απαντά με μηνύσεις μετά την εισβολή αγνώστων στο σπίτι του

Ραγκούσης: Απαντά με μηνύσεις μετά την εισβολή αγνώστων στο σπίτι του
Γιάννης Ραγκούσης EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωστοποίησε πως έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος του και των παιδιών του τελεσθέντα αδικήματα. Η ανακοίνωση των δικηγόρων του.

Σε μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση προχωρά ο Γιάννης Ραγκούσης, έπειτα από την εισβολή αγνώστων με φωτογραφικές μηχανές στο σπίτι του στην Πάρο, τη στιγμή που ήταν μέσα η κόρη του.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως έχει καταθέσει ήδη μήνυση για όλα τα τελεσθέντα αδικήματα.

Ανήρτησε το Δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας που τον εκπροσωπεί νομικά και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Μετά την πρωτοφανή και χυδαία χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι μου στην Πάρο, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση και των παιδιών μου”.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, Βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην Υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες».

Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες, καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων.

Η απάντηση του πρώην Υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Θεόδωρος Π. Μαντάς

Ευάγγελος Δ. Γεωργακόπουλος”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα