Ραγκούσης για συνοριοφύλακες στην Αθήνα: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών”

Ραγκούσης για συνοριοφύλακες στην Αθήνα: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών”
Ο Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσληχη συνοριοφυλάκων στην Αθήνα.

Για “ευτελισμό των θεσμών, της αξιοκρατίας και της Ελληνικής Αστυνομίας” κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με την πρόσληψη συνοριοφυλάκων στην Αθήνα.

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών, της αξιοκρατίας, καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντί αξιοκρατικά να προσλάβουν στελέχη μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων, αυτοί κατήργησαν οργανικές θέσεις Αστυνομικών και τώρα προσλαμβάνουν-αν μπορείτε να το πιστέψετε-συνοριοφύλακες και για την Αθήνα και για την Ανατολική Αττική και για την Κόρινθο” αναφέρει σε δήλωσή του.

Και προσθέτει: “Δηλαδή, αναβιώνουν ακόμη και μέσα στην Αθήνα, έναν ειδικό και ξεπερασμένο θεσμό, αυτόν των συνοριακών φυλάκων, μόνο και μόνο για να θέσουν ξανά σε εφαρμογή τη γνωστή μέθοδο του κομματικού ρουσφετιού. Μάλιστα, για την περίπτωση που επικαλεστούν ως δικαιολογία ενδεχόμενη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, τότε προκαταβολικά τους λέμε ότι σε μία ευνομούμενη και δίκαιη κοινωνία, δεν πωλούνται και δεν αγοράζονται όλα.

Η αξιοκρατία δεν έχει τιμή και μπορεί να συμβαδίζει με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αλήθεια, πόσο ακόμη παλαιοκομματισμό και προσβολή της νοημοσύνης τους μπορούν να αντέξουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα