Ραγκούσης: “Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Πορτοσάλτε; Αδύνατον”

Ραγκούσης: “Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Πορτοσάλτε; Αδύνατον”
Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε EUROKINISSI

Καταδικάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ την επίθεση Ρουβίκωνα στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Σκωπτικό σχόλιο Ραγκούση για τα "γκρουπούσκουλα" που θα τελείωνε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Αντιδράσεις αλλά και πολιτική αντιπαράθεση, προκαλεί η επίθεση μελών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» το βράδυ της Πέμπτης, στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε, όπου πέταξαν μπογιές και φυλλάδια.

Ο δημοσιογράφος, το πρωί της Παρασκευής, χαρακτήρισε το περιστατικό “τρομοκρατική επίθεση”.

“Ο πυρήνας του πολιτισμού είναι ότι δεν ενοχλούμε το ζωντανό που πίνει και το δεύτερο η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Άρα λοιπόν όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου είναι πέρα από το κτήνος”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση καταδίκασε την επίθεση. «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», ανέφερε.

Ο τομεάρχη προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, καταδίκασε την επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε, ωστόσο αναρωτήθηκε σκωπτικά πώς γίνεται και υπάρχει ακόμα ο Ρουβίκωνας, τον οποίο είχε υποσχεθεί να εξαφανίσει η κυβέρνηση.

“Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται, αδύνατον. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης – όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά – θα τα «είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα» από τις 8 Ιουλίου!

Σε κάθε περίπτωση και σοβαρολογώντας, εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Ραγκούση.

Τη επίθεση καταδίκασε και το Κίνημα Αλλαγής, δια του εκπροσώπου του κ. Παύλου Χρηστίδη.

Ο κ. Χρηστίδης με ανάρτησή του αναφέρει: “Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι στοιχεία της Δημοκρατίας μας”.

 Τέλος ανακοίνωση εξέδωσε και η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»:

“Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε! Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που είναι ανίκανη να επιβάλλει την τάξη στην χώρα πατάσσοντας την ανομία!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα