Ραγκούσης στο Ραδιόφωνο 24/7: Η ΝΔ έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το πολιτικό μίσος

Γιάννης Ραγκούσης
Γιάννης Ραγκούσης KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, και αναφερόμενος στην ακραία πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε τις μεγαλύτερες ευθύνες στην νυν αξιωματική αντιπολίτευση και τόνισε την ανάγκη μείωσης της πολιτικής έντασης

Στην ακραία πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμο, και τις αιτιάσεις περί ηθικών αυτουργών, αναφέρθηκε στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή "Λέξεις των ημερών και σημεία των καιρών" της Γιούλας Ράπτη, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, κατηγορώντας τη ΝΔ πως εκείνη πρωτοστάτησε στην καλλιέργεια του πολιτικού μίσους και "δεν δικαιούται δια να ομιλεί".

"Η κοινωνία έχει δηλητηριαστεί με μίσος μετά το 2010. Κι αυτοί που πρωτοστάτησαν σε αυτό δεν ήταν ο Σύριζα, αλλά η ΝΔ του κ.Σαμαρά. Κι ο Σύριζα έχει ευθύνη σε αυτό, όμως οι ευθύνες της ΝΔ είναι περισσότερες διότι την περίοδο αυτή ήταν στην Αντιπολίτευση. Η ΝΔ είχε την πρωτοκαθεδρία στις εκδηλώσεις ακραίου μίσους την περίοδο του πρώτου μνημονίου, μπορώ να μιλήσω με ονοματεπώνυμα, από όσα βίωσε η οικογένεια μου στην Πάρο και αυτά τα ονοματεπώνυμα δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο πρώην υπουργός.

Στην συνέχεια τόνισε πως στόχος του ακραίου μίσους είναι εν δυνάμει σχεδόν του σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας και ειδικά όσων έχουν ψηφίσει μνημόνιο και καυτηρίασε την εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΛΑΣ πως όσο εξομαλύνεται η κατάσταση τόσο απομακρυνόμαστε από τον κίνδυνο τέτοιον επιθέσεων.

"Ότι κάνουμε και λέμε πρέπει να είναι στην κατεύθυνση της μείωσης της έντασης και της πολιτικής πόλωσης και του περιορισμού του μίσους" προέτρεψε κλείνοντας ο κ.Ραγκούσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network