Διάψευση σεναρίων και ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

Διάψευση σεναρίων και ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου
ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI) Ευρωκίνηση

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση των σεναρίων, όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος", για ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν αύριο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, προκειμένου ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν τέλος στα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και περιγράφουν κυβερνητικά ρήγματα με αφορμή το Μακεδονικό, την υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, αλλά και την υπόθεση Σαββίδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «άριστες» τις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, ενώ διαβεβαίωσε πως μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει διαρκής επικοινωνία» και ότι ο ίδιος «δεν ανησυχεί καθόλου» για την συνοχή του κυβερνητικού σχήματος.

«Μιλούν διαρκώς, σχεδιάζουν μαζί τις επόμενες ενέργειες», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, ο οποίος, μάλιστα, για του λόγου το ασφαλές, ανήγγειλε ότι αύριο έχει κανονιστεί συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Μάλιστα, ερωτηθείς ποιο είναι το αντικείμενο της συνάντησης, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι  οι δύο άνδρες θα εξετάσουν «πιθανές ενέργειες» σε σχέση με τους κρατούμενους στρατιωτικούς στην Τουρκία –με δεδομένο, εξάλλου, ότι στις 22 του μηνός στη Σύνοδο Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα θέσουν εκ νέου επί τάπητος ενώπιον των άλλων ευρωπαίων ηγετών το πρόβλημα της  διαρκούς αναβάθμισης της τουρκικής προκλητικότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα