Σ. Βούλτεψη: "Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας"

Σ. Βούλτεψη: "Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας"

Νέα επίθεση της Σ. Βούλτεψη στον Α. Τσίπρα, μετά τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ. Τον κατηγορεί για ακατάσχετη παροχολογία

«Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, που μετά τη χθεσινή ακατάσχετη παροχολογία, σήμερα ήταν "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"», σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη για την συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα πάει σε μονομερείς ενέργειες, «απαντώντας χωρίς ντροπή "Τι θα κάνουμε αν έρθουν δυσκολίες; Θα δούμε"».

Επίσης τον κατηγόρησε ότι απέφυγε να αναφερθεί στον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ, ευχόμενος ουσιαστικά τη διάλυση της ευρωζώνης, ότι απέφυγε να πει πού θα βρει τα λεφτά, αναφερόμενος συνεχώς στο ΤΧΣ και στο ΕΣΠΑ, δηλαδή σε λεφτά που δεν θα υπάρχουν όταν θα έχουμε βρεθεί εκτός Ευρώπης και ευρώ, ότι απέφυγε να εξηγήσει από πού θα δανειστεί, λέγοντας ότι η χώρα δεν χρειάζεται δάνεια, διότι προφανώς «λεφτά υπάρχουν» και ότι απέφυγε να αναφερθεί σε μείωση φορολογικών συντελεστών σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αποκαλύπτοντας ότι έχει κρυφή ατζέντα.

«Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Τσίπρα δεν είναι και τόσο κρυφή, διότι την έχουν όλοι αντιληφθεί, σε σημείο που να λένε πως ο ΕΝΦΙΑ είναι παράδεισος σε σχέση με την "κόλαση" που επιφυλάσσει στους ιδιοκτήτες ακινήτων ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε η κα Βούλτεψη.

Επιπρόσθετα η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Τσίπρας «απέφυγε να αποκαλύψει ποια ακίνητη περιουσία θα φορολογήσει, μιλώντας για αυτούς που έχουν… δύο πισίνες και 18 δωμάτια», ότι απέφυγε να μιλήσει για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και το πρόγραμμα του κόμματός του, που αρνείται τη φύλαξη των συνόρων ενώ καταγγέλλει την «Ευρώπη- Φρούριο» και υπόσχεται «δωρεάν περίθαλψη σε όλους, ντόπιους και ξένους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, νόμιμους και "χωρίς χαρτιά"», ότι απέφυγε να μιλήσει για τη θέση της χώρας στο ΝΑΤΟ, επιμένοντας μεν στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για διάλυση της Συμμαχίας, αλλά προσθέτοντας "πως… δεν είναι στις προτεραιότητές του", ότι απέφυγε να επαναλάβει τη θέση του κόμματός του για χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, μιλώντας για «εξορθολογισμό» της σχέσης, "απόψεις που προφανώς ξέχασε να τις πει στο 'Αγιον Όρος…", ότι απέφυγε να μιλήσει για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αποδίδοντάς το "στη… χαλαρή ψήφο", όταν ο ίδιος έλεγε πως «την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουνε», ότι απέφυγε να τοποθετηθεί στο θέμα των πλαστών πτυχίων, λέγοντας «ότι… δεν γνωρίζει τις θέσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ!, ότι απέφυγε να απαντήσει για τις αποκρατικοποιήσεις, παραπέμποντας το θέμα στον… έλεγχο της Βουλής και ότι επίσης απέφυγε να αναφερθεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ξεχνώντας το (προφανώς υποκριτικό) ενδιαφέρον του γι' αυτούς».

«Το μόνο που έκανε ο κ. Τσίπρας ήταν να υποσχεθεί αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις που θα αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και το μόνο που μας είπε είναι ότι δεν θα μείνει Ευρωπαίος ηγέτης που δεν θα γοητέψει! Χαιρόμαστε για την ευκολία του κ. Τσίπρα να μετατρέπεται από μάγο σε… γητευτή δανειστών!», συμπλήρωσε η κα Βούλτεψη η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει στη φαντασίωση ότι έχει στο τσεπάκι του τους δανειστές, και στη λογική του «πάρε κόσμε» που είναι πιο επικίνδυνη από το «λεφτά υπάρχουν».

«Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στον εαυτό του να γίνει πρωθυπουργός και για να το πετύχει, υπόσχεται στον λαό τα πάντα και τίποτε. Μόλις πετύχουμε την χαρτογράφηση της απίστευτης παροχολογίας και συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους», κατέληξε στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network