Σακελλαρίδης: Προκλητική και ακατανόητη η ενέργεια των αντιεξουσιαστών

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

"Ποιον εξυπηρετεί η ενέργεια αυτή;" διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφερθείς στην εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της βουλής, ο οποίος τη χαρακτήρισε προκλητική και ακατανόητη

"Είναι προκλητική και ακατανόητη η σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφερθείς στην εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της βουλής.

"Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε", σημείωσε και προσέθεσε:

"Η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές τις δηλώσεις είχε εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Το νομοσχέδιο οδεύει άμεσα προς ψήφιση. Ποιους λοιπόν ευνοεί μια τέτοιου είδους ενέργεια;"

"Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης", κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αντιεξουσιαστές μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής. Πέρασαν την πύλη και πέταξαν φυλλάδια

Κωνσταντοπούλου για εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή: 'Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;'

SHARE:

24Media Network