Σακελλαροπούλου: “Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν ταιριάζουν στην Πολιτεία μας”

Διαβάζεται σε 1'
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου EUROKINISSI

“Dεν είναι ανεκτή η βία, πρακτική και συμβολική, σε πολίτες και πολιτικά πρόσωπα για την ταυτότητα και τις επιλογές τους” τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δήλωσή της.

“Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν ταιριάζουν στην Πολιτεία μας” τονίζει με δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δήλωσή της, αναφερόμενη στη τρανσφοβική επίθεση κατά δύο queer ατόμων στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (9/3) αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, από κουκουλοφόρους την ώρα της διαδήλωσης κατά της ομοφοβίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής (10/3).

“Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας, σεβασμού του άλλου ως προσώπου και πλουραλισμού δεν είναι ανεκτή η βία, πρακτική και συμβολική, σε πολίτες και πολιτικά πρόσωπα για την ταυτότητα και τις επιλογές τους“, σημειώνει.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Σακελλαροπούλου:

“Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας, σεβασμού του άλλου ως προσώπου και πλουραλισμού δεν είναι ανεκτή η βία, πρακτική και συμβολική, σε πολίτες και πολιτικά πρόσωπα για την ταυτότητα και τις επιλογές τους.

Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν ταιριάζουν στην Πολιτεία μας. Πλήττουν ανεπίτρεπτα την κοινή μας συμβίωση και τις θεμελιώδεις αρχές της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα