Σακελλαροπούλου για Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: “Θα ήταν οι πιο ανιδιοτελείς μας φίλοι”

Σακελλαροπούλου για Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: “Θα ήταν οι πιο ανιδιοτελείς μας φίλοι”
Κατερίνα Σακελλαροπούλου eurokinissi

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Την ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Facebook, συνοδεύουν μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια και αδέσποτα ζωάκια, ενώ στο μήνυμά της, η κ. Σακελλαροπούλου θέλησε να τονίσει τη σημασία να δίνονται ευκαιρίες και στα αδέσποτα ζωάκια, καθώς μπορούν να δώσουν χαρά και αγάπη, χωρίς όρους.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Μας πλησιάζουν, μας ζητούν ένα χάδι, λίγη τροφή. Αδέσποτα, στερημένα το σπίτι, την προστασία και τη φροντίδα, περιφέρονται στις γειτονιές και τις εξοχές μας, άλλοτε αποστεωμένα, άρρωστα ή κακοποιημένα, και πάντα έκθετα σε ατυχήματα, ασθένειες και ακραίες καιρικές συνθήκες.

Κι όμως, θα ήταν οι πιο ανιδιοτελείς μας φίλοι. Θα μας έδιναν χαρά κι αγάπη χωρίς όρους. Θα μας κρατούσαν συντροφιά, θα απομάκρυναν τις έγνοιες της ημέρας, θα μας πρόσφεραν σωματική και ψυχική υγεία. Θα άλλαζαν τη ζωή μας προς το καλύτερο με τρόπους που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί.

Σήμερα, παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, και κάθε μέρα, ας τους δείχνουμε ενεργά το ενδιαφέρον και τον σεβασμό μας. Η ανταπόδοση θα είναι απρόσμενα μεγάλη. Άλλωστε τα ζώα δεν διώχτηκαν ποτέ από τον Παράδεισο, όπως τόσο εύστοχα έγραψε ο Μίλαν Κούντερα. O τρόπος που τους φερόμαστε αναδεικνύει τον πολιτισμό μας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα