Σάκης Ιωαννίδης: Επιβεβλημένη η αυτοδυναμία της ΝΔ

Ο Σάκης Ιωαννίδης
Ο Σάκης Ιωαννίδης EUROKINISSI

Ο γαλάζιος υποψήφιος βουλευτής είπε ότι 'στόχος της ΝΔ είναι μια ευρεία και πλατιά νίκη και πρόκληση η αυτοδυναμία καθώς χωρίς αυτήν η χώρα θα πήγαινε σε αλλεπάλληλες κάλπες"

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την αυτοδυναμία για τη ΝΔ ο Σάκης Ιωαννίδης ενόψει των εθνικών εκλογών, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Ο γαλάζιος υποψήφιος βουλευτής είπε ότι στόχος της ΝΔ είναι μια ευρεία και πλατιά νίκη και πρόκληση η αυτοδυναμία καθώς χωρίς αυτήν η χώρα θα πήγαινε σε αλλεπάλληλες κάλπες λόγω της απλής αναλογικής.

Εκτίμησε ότι με την πολιτική αλλαγή, η ελληνική οικονομία θα τραβάει προς τα πάνω, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ανεύθυνη πολιτική, ανεμική ανάπτυξη και απο-επένδυση.

ADVERTISING

Έκανε λόγο για επαναδιαπραγμάτευση πρωτογενούς πλεονάσματος και ανάπτυξη που θα αντιστρέψουν -όπως είπε- το οικονομικό κλίμα. Εστίασε στο θέμα της ασφάλειας ενώ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων ανέφερε ότι τις αποφάσεις αυτές τις παίρνουν τα δικαστήρια.

Σχολίασε επίσης ότι ο επόμενος Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας πρέπει να κρατάει την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα σε σταθερότητα και να αντιλαμβάνεται τις συνθήκες της εποχής, λαμβάνοντας υπόψιν τις κοινωνικές ανισότητες.

SHARE:

24Media Network