Σαμαράς: “Η Ελλάδα μετράει στο εξωτερικό”

Σαμαράς: “Η Ελλάδα μετράει στο εξωτερικό”
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνάντηση Παπούλια-Σαμαρά στο Προεδρικό. Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συζήτηση με Πούτιν (Pics)

 Την εκτίμησή του πως παρά το βαρύ κλίμα “η Ελλάδα μετράει” στο εξωτερικό, και πως τελικά θα τα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση, μετέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε τον κ. Παπούλια μετά από αίτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στη Μόσχα και τη συνάντηση που είχε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

“Θέλω να σας ενημερώσω με αφορμή το ταξίδι μου στη Ρωσία και τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο Πούτιν ότι όλα τα ταξίδια μου στο εξωτερικό έχουν ένα στόχο: να βοηθήσουν να ξεπεράσει η Ελλάδα αυτές τις δραματικές σημερινές δυσκολίες με κάθε τρόπο και προς την κατεύθυνση αυτή γίνονται αυτά τα ταξίδια” τόνισε ο κ. Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Διαπιστώνω ότι παρά το πράγματι βαρύ κλίμα η Ελλάδα ακόμα μετράει και θα βγούμε από την κρίση, υπάρχει ελπίδα” πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

“Υπάρχει ελπίδα” απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 14.30 και μετά το τέλος της δεν αναμένονται δηλώσεις από τον κ. Σαμαρά.

Εξάλλου, δόθηκαν στη δημοσιότητα, φωτογραφίες από την συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο Β. Πούτιν εξέφρασε την πρόθεση να βοηθήσει την Ελλάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ (EUROKINISSI / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ (EUROKINISSI / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα