Οξύτατη επίθεση του Ποταμιού στο Φλαμπουράρη

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 
ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ../EUROKINISSI)
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ../EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χάρης Θεοχάρης διερωτήθηκε τι κάνει τα μετρητά η πρώην εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη

Τον βαρύτατο ισχυρισμό ότι η τεχνική εταιρεία που κατείχε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, συνδέεται με «μαύρα ταμεία» προέβαλε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

«Οι ισολογισμοί της εταιρίας του κυρίου Φλαμπουράρη – συγγνώμη της «πρώην» εταιρίας του κυρίου Φλαμπουράρη - δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκ. κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού και Γενικός Γραμματέας Εσόδων της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

«Εσείς που φωνάζετε για τους διεφθαρμένους – τους άλλους διεφθαρμένους, αφήστε τις ηθικολογίες γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς» είπε ο κ. Θεοχάρης απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η αναφορά του κ. Θεοχάρη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά μετωπικών αντιπαραθέσεων των τελευταίων ημερών μεταξύ της κυβέρνησης και του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, σχετικά με υποθέσεις διαπλοκής.  

SHARE: