Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Μπουκώρος Eurokinissi

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, από τη στιγμή που είχε έρθει σε επαφή με τον νοσούντα από κορονοϊό Χρήστο Κέλλα.

Με δική του πρωτοβουλία και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις γενικές οδηγίες ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος συνεχίζει -για πέμπτη ημέρα- σε εθελοντικό προληπτικό περιορισμό, απ’ όταν ο συνάδελφός του από τη Λάρισα Χρήστος Κέλλας επιβεβαιώθηκε ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο Θεσσαλός βουλευτής δεν έχει διακόψει την κατ’ οίκον παραμονή του στο Βόλο, διότι ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είχε πολύ κοντινή επαφή με τον νοσούντα βουλευτή από τη Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε την απόφαση ν’ ακολουθήσει όλα τα προληπτικά μέτρα, του 14ήμερου εγκλεισμού δηλαδή, σφραγίζοντας και απολυμαίνοντας τα γραφεία του στην Αθήνα και στον Βόλο.

Όπως μετέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων βρίσκεται σταθερά στην οικεία του, χαίρει άκρας υγείας, εκτελεί τα καθήκοντά του διαδικτυακά και είναι σε άμεση επαφή με τους συνεργάτες του για να ενημερώνεται για τις τρέχουσες σοβαρές εξελίξεις.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα