Σεισμός στην Τουρκία: Το “ευχαριστώ” αλά ελληνικά του Τσαβούσογλου στον Δένδια

Σεισμός στην Τουρκία: Το “ευχαριστώ” αλά ελληνικά του Τσαβούσογλου στον Δένδια
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου AP

Με ανάρτησή του στο Twitter στην ελληνική γλώσσα, ευχαρίστησε ο Τσαβούσογλου τον Δένδια για την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία του μετά τον σεισμό.

Με αναρτήσεις του στην ελληνική, την αγγλική και την τουρκική γλώσσα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου εγκάρδια ευχαρίστησε τον Νίκο Δένδια για την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία του μετά τον ισχυρό σεισμό στην επαρχία Ελαζίγ, δείχνοντας αλληλεγγύη και ευχόμενος περαστικά.

«Ευχαριστώ εγκάρδια για την αλληλεγγύη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος της γείτονάς μας, κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά τηλεφωνώντας αμέσως μετά από το σεισμό» έγραψε στα ελληνικά.

Στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας εξέφρασε την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στον τουρκικό λαό και την τουρκική κυβέρνηση, καθώς και την απόλυτη ετοιμότητα της χώρας μας να συντρέξει άμεσα τις προσπάθειες των τουρκικών αρχών για την παροχή κάθε απαραίτητης βοήθειας προς τους πληγέντες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα