Σεπόλια: Φρουρούμενος νοσηλεύεται πολίτης μετά τη σύλληψη του γιου του

Σεπόλια: Φρουρούμενος νοσηλεύεται πολίτης μετά τη σύλληψη του γιου του
Αστυνομικοί Eurokinissi

Ο άνδρας που φέρεται να έχει καρδιακά προβλήματα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Είχε προηγηθεί σύλληψη του γιου του έξω από το σπίτι του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πολίτης που βρισκόταν έξω από το Α.Τ. Κολωνού, μετά τη διαδήλωση στον Σταθμό Λαρίσης. Ο άνδρας, είχε μεταβεί στο  Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δει τον 26χρονο γιο του που συνελήφθη λίγο νωρίτερα.

Ο νεαρός, ο οποίος συμμετείχε στη διαδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προσήχθη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο News 24/7, έξω από την πιλοτή του σπιτιού του στα Σεπόλια, μετά την ολοκλήρωση της πορείας.

Οι διαδηλωτες αποχωρούσαν και ο νεαρός έφτανε στο σπίτι του, όταν άνδρες της Αστυνομίας τον συνέλαβαν. Ο συλληφθέντας μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ωστόσο η πρώτη πληροφόρηση από την Αστυνομία ήταν ότι θα τον μεταφέρουν στο Α. Τ. Κολωνού. Έτσι, ο πατέρας του,  έσπευσε εκεί για να δει τον γιο του και να διαμαρτυρηθει μαζί με άλλα άτομα που συμμετείχαν νωρίτερα στη διαδήλωση.

Στο σημείο, σύμφωνα πάντα με άτομα που βρίσκονταν εκεί, προκλήθηκε ένταση με τους αστυνομικούς να εμποδίζουν την είσοδο σε όσους έφτασαν εκεί.

Ο άνδρας, ο οποίος, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν έχει καρδιακό πρόβλημα, έπεσε στο έδαφος. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, μέχρι την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο, ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται, ενώ δεν επετράπη η είσοδο στη σύζυγο του, καθώς η Αστυνομία την ενημέρωσε πως ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς πρόκειται να συλληφθεί.

Η στιγμή του περιστατικού σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η συλλογικότητα “Μένουμε ενεργοί”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα