Σγουρίδης: Μου ζήτησαν να αναλάβω υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων

Επίσκεψη Υφυπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Σγουρίδη
στον Πύργο , Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.
Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας - Διοικητήριο
(EUROKINISSI/Γιάννης Σπυρούνης/ilialive.gr)
Επίσκεψη Υφυπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Σγουρίδη στον Πύργο , Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας - Διοικητήριο (EUROKINISSI/Γιάννης Σπυρούνης/ilialive.gr) EUROKINISSI

Επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης ότι θα είναι αυτός που θα αναλάβει υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μετά την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου

"Μου ζήτησαν να αναλάβω υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων", είπε ο Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha 989, ενώ αποκάλυψε ότι τού είχε ανατεθεί από τον Πάνο Καμμένο "η προετοιμασία ενός συνεδρίου για μια γενικότερη αξιολόγηση και αναδιοργάνωση των ΑΝΕΛ".

Αναφερθείς στα επίμαχα tweets του Δημήτρη Καμμένου είπε:

"Στεναχωριέμαι πολύ για τον Δημήτρη Καμμένο, είναι γνώστης οικονομολόγος, θα μπορούσε να προσφέρει. Λυπάμαι πάρα πολύ, ωστόσο κάποια πράγματα έρχονται διαφορετικά. Ήταν μια αστοχία. Ο Δ. Καμμένος έχει κάνει μεγάλη δουλειά σε οικονομικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική".

"Έχω Facebook αλλά το προσέχω. Αλλά τα επίσημα πρέπει να είναι προσεγμένα. Ο Παναγιώτης Σγουρίδης στα αμπέλια μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά ο Π. Σγουρίδης ο πολιτικός πρέπει να προσέχει", προσέθεσε.

Τέλος, αναφερθείς στον Νίκο Νικολόπουλο, τον χαρακτήρισε έναν εξαιρετικό κοινοβουλευτικό άνδρα, ο οποίος μπορεί να προσφέρει από άλλη θέση. "Θα μπορούσε να αναλάβει θέση αντιπροεδρίας με την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής", είπε.

SHARE:

24Media Network