Σήμερα η απόφαση για το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Σήμερα η απόφαση για το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ -

Ποια ονόματα στελεχών που προσχώρησαν στην Κουμουνδούρου συζητούνται για το όργανο που θα οδηγήσει το κόμμα στο Συνέδριό του.

Το μεσημέρι σήμερα, μετά από μεγάλο χρόνο… επώασης, αποφασίζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του News 24/7, το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα οδηγήσει το ενιαίο πλέον κόμμα στο προσεχές Συνέδριό του.

Στο Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο θα συμμετέχουν τα 23 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και 12 μέλη που θα προέρχονται από την Προοδευτική  Συμμαχία.

Μεταξύ των ονομάτων που συζητούνται για τα στελέχη που θα προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, χωρίς να αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει και στην ανακοίνωση κάποιων ονομάτων-έκπληξη.

Ενδιαφέρον εμφανίζει και ότι στελέχη της Κουμουνδούρου επιμένουν πως οι αποφάσεις για τα μείζονα θέματα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης, αλλά και αυτά που θα αφορούν καίρια ζητήματα για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου θα λαμβάνονται όχι στο Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο, αλλά στην πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Υπ΄αυτήν την έννοια αναμένεται η συζήτηση στον “πρωινό καφέ” που είναι προγραμματισμένος για τις 10.30 στην Κουμουνδούρου, όπου θα οριστικοποιηθεί και η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον προϋπολογισμό την Τετάρτη στη Βουλή, πιθανόν και το θέμα Πολάκη, όπως βεβαίως και οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα