Σκανδαλίδης: Με αναγκάζετε να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

ΒΟΥΛΗ - Ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας για τη δημιουργία κατευθύνσεων στα τμήματα των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, Πέμπτη 28 Μαρ. 2013. (EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΗ - Ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας για τη δημιουργία κατευθύνσεων στα τμήματα των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, Πέμπτη 28 Μαρ. 2013. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με αναφορές στον εμφύλιο, στην άκρα δεξιά και την Αριστερά εκείνης της εποχής, ο Κ. Σκανδαλίδης σημείωσε στη Βουλή πως αναγκάζεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης (vid)

Από το βήμα της Βουλής, ο Κ. Σκανδαλίδης κατέστησε σαφές πως θα στηρίξει την κυβέρνηση αφού "παίρνετε", όπως είπε, "την ψήφο εμπιστοσύνης μας".

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης τόνισε, μεταξύ άλλων:

"Αρνούμαι να αποδεχτώ πως σήμερα μετά τέσσερα χρόνια απίστευτων θυσιών, η επιλογή μπορεί να είναι μόνο ανάμεσα στο κακό σενάριο που επενδύει στην κοινωνία του φόβου και της ανημπόριας και στο χειρότερο που επενδύσει στην κοινωνία τοης απόγνωσης και της απελπισίας. 

"Παίρνετε και σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης μας. Ουσιαστικά, πρόκειται για υφαρπαγή, γιατί δεν σας ανήκει, αλλά με αναγκάζετε να τη δώσω. Γι'  αυτό, δεν είναι λευκή επιταγή ούτε προδικάζει την αυριανή μέρα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κ. Σκανδαλίδης: Με αναγκάζετε να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

SHARE: