Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή: “Είστε χούντα. Θέλετε αθώους στη φυλακή” – “Σοβαρευτείτε. Δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό”

Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή: “Είστε χούντα. Θέλετε αθώους στη φυλακή” – “Σοβαρευτείτε. Δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό”
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα : Επεξεργασία και εξέταση της πρότασης νόμου αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας»// Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Ακόμα και τα μικρόφωνα έκλεισαν στη Βουλή μετά τα όσα εκστομίζονταν με αφορμή το σκάνδαλο Μπαλτάκου

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν στη Βουλή με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις προνομιακές σχέσεις Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, με τους Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο να φωνάζουν και να ακούγονται στους διαδρόμους.

Αποκάλεσαν “φασίστα” τον Σαμαρά που “θέλει να τους χώσει στη φυλακή” και βρήκαν στο πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον καλύτερο σύμμαχο.

Σε έξαλλη κατάσταση η βουλευτής άρχισε να φωνάζει, παίρνοντας το μέρος των χρυσαυγιτών. “Είστε χούντα, παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη, είστε φασίστες, θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους”, άρχισε να λέει προς τα κυβερνητικά έδρανα και τους βουλευτές της ΝΔ.

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε η αναφορά του Θανάση Πετράκου από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά, εξοργίζοντας τους γαλάζιους βουλευτές και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Τσουμάνη που απάντησε ότι είναι απαράδεκτα όλα αυτά.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος έκλεισε τα μικρόφωνα και έβαλε φρένο λέγοντας ότι “δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα, σοβαρευτείτε όλοι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα