Σκούφα: “Δεχόμουν εδώ και μέρες απειλές, είναι γελοίοι”

Σκούφα: “Δεχόμουν εδώ και μέρες απειλές, είναι γελοίοι”
Η Μπέτυ Σκούφα Eurokinissi

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυ Σκούφα ήταν εξοργισμένη από την επίθεση εναντίον του σπιτιού της στην Κατερίνη από ακροδεξιές ομάδες.

Η Μπέτυ Σκούφα ήταν μία ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δέχθηκαν απειλές για την άποψή της για τη συμφωνία των Πρεσπών και είδαν το σπίτι τους να μπαίνει στο στόχαστρο ακροδεξιών ομάδων.

Συνέβη στην Κατερίνη το βράδυ της Πέμπτης. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, “αγανακτισμένοι” πολίτες κινήθηκαν προς το σπίτι της κ. Σκουφά το οποίο όμως δεν κατάφεραν να πλησιάσουν αφού ήδη φυλασσόταν από αστυνομική δύναμη.

Μιλώντας στον News247 στους 88,6 η κ. Σκούφα δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτησή της: “Είχαν προειδοποιήσει από χθες με αφίσες. Προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι μου. Είχα έτσι και αλλιώς δεχθεί απειλές, διαδικτυακές και τηλεφωνικές, από τις προηγούμενες ημέρες” λέει χαρακτηριστικά.

“Μετά από τηλεοπτική εμφάνισή μου στη ΕΡΤ3 οι απειλές αυτές πύκνωσαν. Μου έλεγαν να μην τολμήσω να επιστρέψω στο σπίτι μου και άλλα παρόμοια. Επηρεάζομαι αλλά δεν φοβάμαι. Και δεν τρομοκρατούμαι. Οι ακροδεξιοί καταντούν πραγματικά θλιβεροί και γελοίοι μ’ αυτά που κάνουν και λένε τις τελευταίες ημέρες. Είναι μειοψηφία, κάποιοι λίγοι άνθρωποι. Η πλειψηφία του κόσμου τους έχει απομονώσει” κατέληξε.

Παρακάτω, βλέπετε την αφίσα στην οποία υπάρχει η ευθεία απειλή κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα