Σκυλακάκης: “Δεν πέρασε σε σκανάρισμα το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου”

Σκυλακάκης: “Δεν πέρασε σε σκανάρισμα το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου”
O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης Eurokinissi

Στο πρόβλημα που επικρατεί με το σκανάρισμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Τη συνδρομή των εργοδοτών για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοιού ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, ενώ στάθηκε και στο προβλήματα που υπάρχουν με το σκανάρισμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στο OPEN το πρωί της Δευτέρας (13/9) o αναπληρωτής υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά για το πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Στο πρώτο σκανάρισμα δεν πέρασε το πιστοποιητικό. Στο δεύτερο σκανάρισμα το πιστοποιητικό μου πέρασε. Πρέπει και οι εργοδότες σήμερα να κάνουν μία προσπάθεια παραπάνω. Πρέπει να γίνονται δύο και τρεις φορές η προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα όποια τεχνικά προβλήματα».

Σε ότι αφορά στον κατώτατο μισθό, όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης αυτός επηρεάζει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. «Πολλές ακόμη είναι σε ευαίσθητη φάση θέλει προσοχή η διαχείρισή τους. Αυτό το τρίμηνο ήταν καλό λόγω των εξαγωγών, κατανάλωση και τουρισμός δεν θα φτάσουν στο επίπεδο του 2019. Πρέπει να υπάρχει μία καλύτερη βοήθεια στον κατώτερο μισθό όταν το ΑΕΠ αυξάνεται. Ακόμη είμαστε που ρεφάρουμε τη ζημιά στην οικονομία». Τόνισε τέλος ότι το τέλος επιτηδεύματος είναι ένα μέτρο με μεγάλο δημοσιονομικό αποτύπωμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα