Σπίρτζης: Θα ολοκληρωθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου για τις συγκοινωνίες

Σπίρτζης: Θα ολοκληρωθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου για τις συγκοινωνίες
Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στα δικαστήρια της Ευελπίδων Eurokinissi

Μέλημά του υπουργείου είναι η ολοκλήρωση των διαδικτυακών πλατφορμών ελέγχου για τις συγκοινωνίες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μετά την εκδίκαση της αγωγής της Beat κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, όπου παρευρέθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε: “Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες και οι γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που υπήρχαν στο παρελθόν και τακτοποιήθηκαν με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αν θέλουν και οι κλάδοι και οι εταιρείες, να πηγαίνουν σε έναν εξορθολογισμό και σε έναν συμβιβασμό των μερών”.

Ερωτώμενος αν πρόκειται να προχωρήσει σε συμπληρωματικές νομοθετικές πρωτοβουλίες, απάντησε: “Έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζονται. Το μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου και των αυτοκινητιστών και των εταιρειών διαμεσολάβησης, προκειμένου  να εξυπηρετήσουμε την ποιότητα της αστικής μεταφοράς, το αν τηρούν όλη τη νομοθεσία, είτε είναι οι αυτοκινητιστές, είτε είναι οι εταιρείες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα