Σπύρος Πέγκας: “Η διοίκηση του δήμου δε διστάζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων της Θεσσαλονίκης”

Σπύρος Πέγκας: “Η διοίκηση του δήμου δε διστάζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων της Θεσσαλονίκης”
Σπύρος Πέγκας eurokinissi

Επίθεση στον Κωνσταντίνο Ζέρβα εξαπολύει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Θεσσαλονίκη Για Όλους". "Κύριε δήμαρχε, λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει!" σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

Τον διαδραστικό χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του δήμου και αφορά σε έργα που υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρος Πέγκας.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα έναν διαδραστικό χάρτη στον οποίο, όπως ισχυρίζεται, παρουσιάζονται τα έργα που υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν για τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η διοίκηση του δήμου δε διστάζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, αφού τα έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μικροπαρεμβάσεις αμφίβολης ποιότητας και λειτουργικότητας.

Όσον αφορά εκείνα που δήθεν έχουν δρομολογηθεί, προφανώς αποτελούν ιδέες από το παρελθόν, στην κορυφή των οποίων βρίσκονται η πλατεία Ελευθερίας, η ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης της Αγ. Σοφίας ή και η ανάπλαση των στάβλων Παπάφη, έργα που ο ίδιος μπλόκαρε. Η πόλη αλλάζει, μας λέει η δημοτική αρχή. Ωστόσο δεν μας διευκρινίζει ποια πόλη ακριβώς. Πάντως, σίγουρα όχι η Θεσσαλονίκη.

Κύριε δήμαρχε, λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει!».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα