Στα χαρακώματα ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ

Στα χαρακώματα ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ

Βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια, πολιτικά μιλώντας, ανάμεσα σε ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ. Υψηλοί τόνοι μέχρι και προσβλητικές εκφράσεις ανακοινώθηκαν

Η φράση του Α. Τσίπρα, για το Γ. Καρατζαφέρη, "κονφερασιέ της τρόικας", πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα είπε:

"Η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου".

Προηγουμένως είχε πει ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το "διαβατήριό" του.

"Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο. Ειρωνείες και υπονοούμενα δεν έχουν θέση, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Δυστυχώς, η σοβαρότητα, τείνει να γίνει στις μέρες μας είδος "ουσιώδες εν ανεπαρκεία"" κατέληξε στην απάντησή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Όπως ήταν λογικό η προσωπική επίθεση του ΛΑΟΣ δεν έμεινε αναπάντητη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον κ. Καρατζαφέρη "αρχηγό του υποδίκου Καραμπέρη".

Ανταπαντώντας το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ επιτέθηκε εκ νέου στον κ. Τσίπρα:

"Θυμίζουμε στον κ.Τσίπρα ότι στις τάξεις του ΛΑΟΣ δεν φιλοξενούνται ληστές, τρομοκράτες, έμποροι όπλων και άλλες συναφείς... αναρχικές δυνάμεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας μπορεί να απευθυνθεί στους κορυφαίους συνεργάτες του στον Συνασπισμό κ.κ. Δραγασάκη, Βούτση και Κουράκη".

Χαρακτήρισε επίσης τον κ. Τσίπρα "γνωστό υβριστή" ενώ τόνισε πως δεν απάντησε "πόσα δημόσια, ή δημοτικά έργα έχει πάρει η οικογένειά του και ποια σχέση είχε με τον ευνοημένο από την χούντα, Τσίπρα".

Τέλος, για τα όσα καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, σχετικά με τη θέση του περί παλιννόστησης κεφαλαίων που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, επισημαίνεται ότι "η πρόταση του ΛΑΟΣ, υιοθετήθηκε από την Ιταλία και μια σειρά άλλων, ακόμα, χωρών".

SHARE:

24Media Network