Σταμάτης: Δεν είναι η ώρα του απολογισμού για τη Δυτική Αττική

Σταμάτης: Δεν είναι η ώρα του απολογισμού για τη Δυτική Αττική
Στιγμιότυπο από την 3η ημέρα των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 24 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι υπάρχουν κονδύλια της ΕΕ για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστροφών αλλά τόνισε την ανάγκη σχεδιασμού

«Δεν είναι η ώρα του απολογισμού, όταν υπάρχουν νεκροί δεν μπορούμε να συζητάμε γι’ αυτά», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης για την καταστροφή στη Δυτική Αττική.

Σημείωσε ότι η ΕΕ έχει κονδύλια για την αποκατάσταση των πληγέντων αλλά «χρειάζεται σχεδιασμός», ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξουν διακομματικές αποφάσεις με αφορμή τα γεγονότα στη Δυτική Αττική είπε ότι «η δημοκρατία επιτρέπει τον διάλογο».

Αναφερόμενος στις διαδικασίες για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, είπε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη συμμετοχή γιατί -όπως τόνισε- όταν συμμετέχουν οι πολίτες τότε δημιουργείται μια αντίστροφη σχέση εξουσίας ανάμεσα στα κόμματα και τους πολίτες.

«Όταν οι πολίτες συμμετέχουν ελέγχουν και τα κόμματα και δεν τους δίνουν την ευκαιρία να κάνουν ό,τι θέλουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα