Χαλκιδική: Επιτέθηκαν με φτυάρι και μπουνιές σε δημοτικό υπάλληλο – Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Επιτέθηκαν με φτυάρι και μπουνιές σε δημοτικό υπάλληλο – Βίντεο ντοκουμέντο

Επίθεση εν μέσω της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική κατήγγειλε ότι δέχτηκε δημοτικός υπάλληλος. Καρέ – καρέ το περιστατικό. “Με κλωτσάνε, με χτυπάνε μέσα στα νερά” δήλωσε.

Υπάλληλος του δήμου Προποντίδας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από τουλάχιστον δύο άτομα, την ώρα που επιθεωρούσε αντιπλημμυρικό έργο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όταν η περιοχή επλήγη από καταρρακτώδεις βροχές το Σαββατοκύριακο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, εν μέσω της κακοκαιρίας που έπληττε την περιοχή.

Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, 51 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε κι ένας 25χρονος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπάλληλων.

H μαρτυρία του δημοτικού υπάλληλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο υπάλληλος που δέχτηκε επίθεση με φτυάρι ενώ επόπτευε τα αντιπλημμυρικά έργα, Νίκος Ουζούνης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” το πρωί της Τρίτης (23/04) για το περιστατικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Μαζί του ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

“Ήταν γύρω στις 11, ένα πρωτοφανές φαινόμενο χαλαζόπτωσης και μετά νεροποντής. Τρέχουμε από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο, έπρεπε τα πάντα να δουλεύουν. Ήμασταν όλοι επί ποδός. Τα νερά άρχιζαν να φεύγουν και ενώ πηγαίνω από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο με αναγνώρισαν καταστηματάρχες και αρχίζουν βρισιές και φωνές” περιέγραψε.

“Τους απάντησα “μην λέτε ανοησίες, δουλεύει εδώ και 20 λεπτά, όλες οι αντλίες τρέχουν νερό”. Τότε με απειλεί “μη σου δώσω μία με το φτυάρι να σε σακατέψω”, συνέχισε.

Το φτυάρι το είχε ο άνδρας για να καθαρίσει ένα φρεάτιο και “ξαφνικά με χτυπάει στο κεφάλι, βάζω τα χέρια μου και γλυτώνω τα χειρότερα. Παλεύω να σωθώ, με ρίχνουν κάτω και έρχονται ακόμα δύο και με κλωτσάνε, με χτυπάνε μέσα στα νερά και νιώθω να πνίγομαι”.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό. “Ήμασταν όλοι εκεί για να μην πλημυρίσει η περιοχή μας και δεχτήκαμε επίθεση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα