Σταμάτης: Ο Ερντογάν κάνει εξαγωγή της κρίσης με τους Κούρδους

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης EUROKINISSI

Ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε στο Ραδιόφωνο 24/7 την ανάγκη εθνικού μετώπου για την τουρκική προκλητικότητα και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κάνει ό,τι περνά απ' το χέρι της για να μην γίνει

Ο Ερντογάν θα αυξάνει την πίεση δυτικά, όσο πιο κοντά έρχεται ένα Κουρδιστάν στα ανατολικά δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης.

Τόνισε ότι διοικεί ένα τριχοτομημένο κράτος και οι εκλογές το 2019 για τον ίδιο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Υπογράμμισε ότι ο Ερντογάν κάνει εξαγωγή της κρίσης και αυτό έπραξε και όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας.

Επισήμανε την ανάγκη εθνικού μετώπου και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην γίνει.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, είπε ότι από το 1991 είναι αντίθετος στον όρο Μακεδονία και το 1993 παραιτήθηκε από βουλευτής.

Τόνισε ότι ούτε σε αυτό το θέμα η κυβέρνηση θέλει εθνική συνεννόηση, ενώ τα κόμματα τςη αντιπολίτευσης προσφέρονται.

Ο κ. Σταμάτης, μίλησε για θέατρο της κυβέρνησης, καθώς από τη μια λέει ότι το θέμα θα λυθεί έως την Άνοιξη, αλλά στη συνέχεια προκύπτουν προβλήματα, όπως το Σύνταγμα που δενάλλαζει από την μία μέρα στην άλλη.

Κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι βαφτίζει τα Σκόπια και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνει κουβέντα με τους Σκοπιανούς από τη στιγμή που μιλούν για το Μέγα Αλέξανδρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ερντογάν
SHARE:

24Media Network