Στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας διαψεύδει τα περί συμφωνίας μέσα στον Μάιο

Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ στο κτήριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ στο κτήριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Εξαιρετικά απαισιόδοξο για τη επίτευξη συμφωνίας εμφανίστηκε κορυφαίο στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας. Τι δήλωσε σε δημοσιογράφους

Την εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους μέσα στον Μάιο εξέφρασε κορυφαίο στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνομιλία που είχε σήμερα με δημοσιογράφους.

Τόνισε πως η άλλη πλευρά τραβά συνεχώς το σχοινί και γι αυτό η διαπραγμάτευση δεν πρόκειτια να καταλήξει πουθενά, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε μόνοι μας.

Αοχώρησε η Σπινέλι από την "Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα"

Εν τω μεταξύ, την αποχώρησή της από την "L' Altra Europa con Tsipras" ("Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα") ανακοίνωσε με δηλώσεις της στην Corriere della Serra και στην Repubblica, η Μπάρμπαρα Σπινέλι, αφήνοντας σαφείς αιχμές.

Η Ιταλίδα πολιτικός, μέλος της Συνομοσπονδιακής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών, διακεκριμένη συγγραφέας και δημοσιογράφος, έκανε την εξής δήλωση:

"Η Λίστα γεννήθηκε με στόχο να δημιουργήσει μία συνάθροιση που θα ξεπερνούσε τα παλιά κόμματα της ριζοσπαστικής Αριστεράς και δε θα επαναλάμβανε τις εμπειρίες του παρελθόντος. Δεν απομακρύνθηκα εγώ από την λίστα, αλλά η λίστα απομακρύνθηκε από το αρχικό σχέδιο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: