Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτικών προσώπων

Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τo άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τo άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αναρτώνται σήμερα το μεσημέρι στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015)

Στη δημοσιότητα θα δώσει το μεσημέρι η Βουλή τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το 2016 (αφορούν εισοδήματα του 2015).

Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών, των υπουργών, των βουλευτών και ευρωβουλευτών καθώς και των επικεφαλής των οικονομικών των κομμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής. Τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν περιλαμβάνουν: α) όλα τα έσοδα του 2015 από κάθε πηγή, β) μετοχές, ομόλογα και κάθε είδους ομολογίες, γ) τραπεζικές καταθέσεις και μισθώσεις θυρίδων εντός και εκτός Ελλάδος, δ) ακίνητη περιουσία, ε) οχήματα και πλωτά ή εναέρια μέσα καθώς και στ) συμμετοχές σε επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του 2018 αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και οι δηλώσεις των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2017 (χρήση 2016).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόθεν Έσχες
SHARE:

24Media Network