Στη ΝΔ προσχώρησε ο προερχόμενος από ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης

Ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο ανεξάρτητος βουλευτής συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέον η γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα αριθμεί 79 βουλευτές.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ εντάσσεται από σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του δήλωσε ότι θεωρεί αυτονόητη επιλογή να συστρατευθεί και εκείνος στην προσπάθεια να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει η χώρα σελίδα.  Με την ένταξη του κ. Λαζαρίδη η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί πλέον 79 βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Λαζαρίδης είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ πέρυσι τον Ιούνιο με αφορμή το Σκοπιανό, αν και είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Μεταξύ άλλων στην δήλωση που έκανε ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε: «Σήμερα κάνω την αυτονόητη για κάθε Έλληνα πατριώτη επιλογή. Προσθέτω τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να γυρίσει η χώρα σελίδα.

ADVERTISING

Με την απόφασή μου αυτή ξαναβρίσκω φίλους και γνωστούς, παλιούς συναγωνιστές από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι μας είχαν χωρίσει. Στην πολιτική όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Πρέπει ωστόσο να έχουν το θάρρος και την καθαρή σκέψη να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα κάθε συγκυρίας.Καλώ όλους τους φίλους που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει και εκείνοι διαφορετικές επιλογές να πουν και αυτοί παρών στο κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί να βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Και να αποκτήσουν ξανά η Ελλάδα και οι Έλληνες ελπίδα και την προοπτική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network