Στη Βουλή δικογραφία κατά Καμμένου. Τι είχε γράψει στο Twitter

Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Βουλή, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Βουλή, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε μήνυση αστυνομικού για επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κω, με αφορμή το προσφυγικό

Την άρση της ασυλίας ή μη του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Π. Καμμένου, θα αποφασίσει η Βουλή, ύστερα από τη μήνυση αστυνομικού που αφορά σε tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ μετά τα επεισόδια αποδοκιμασίας τον περασμένο Αύγουστο στην Κω το 2015.

"Επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί" έγραφε στο twitter ο Παν. Καμμένος, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο πρόσωπο. Είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία κατοίκων της Κω για το μεταναστευτικό, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού στο νησί, οπότε και είχαν εκσφενδονιστεί σε βάρος του μπουκάλια με νερό και αυγά.

Ο αστυνομικός που φωτογραφήθηκε από το tweet, κατέθεσε στη συνέχεια μην ηδη σε βάρος του υπουργού Π. Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμηση αλλά και αγωγή με την οποία ζητά χρηματική αποζημίωση, ύψους 19.950 ευρώ για ηθική βλάβη.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ήταν οδυνηρή η αναπαραγωγή από τα μέσα ενημέρωσης της αναφοράς του Π. Καμμένου,  καθώς έλαβαν ευρεία δημοσιότητα και του προκάλεσε αγανάκτηση. Παράλληλα ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια και με νεοναζί.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλή
SHARE:

24Media Network