Στην Άγκυρα ο Βενιζέλος. Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου

Συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου,με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 στην Άγκυρα. Κατά τη μονοήμερη σύντομη επίσκεψη, το πρόγραμμα περιλαμβανε κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών, συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων Εξωτερικών και δηλώσεις των υπουργών.
(EUROKINISSI)
Συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου,με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 στην Άγκυρα. Κατά τη μονοήμερη σύντομη επίσκεψη, το πρόγραμμα περιλαμβανε κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών, συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων Εξωτερικών και δηλώσεις των υπουργών. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έφτασε στην Άγκυρα ο Ευ. Βενιζέλος όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου

Στην Άγκυρα έφτασε, στις 09.45 το πρωί, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Κατά τη μονοήμερη σύντομη επίσκεψη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών, συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων Εξωτερικών και δηλώσεις των υπουργών.

Ο τουρκικός τύπος αναφέρει ότι θέμα προς συζήτηση αναμένεται να είναι το Κυπριακό, ενώ σημειώνει ότι η τουρκική πλευρά θα θέσει το θέμα των ερευνών πετρελαίου στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η συνεργασία στον τομέα του τουρισμού θα είναι ένα από τα θέματα της ατζέντας.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό είχε συγχαρεί τηλεφωνικώς τον Ευ. Βενιζέλο για την ανάληψη των καθηκόντων του, ως υπουργού Εξωτερικών.

SHARE:

24Media Network