Στην Άγκυρα σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Άγκυρα σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει επαφές με αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων θα υπάρξουν συνομιλίες και με τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης & Ανάπτυξης (AKP), Τζεβντέτ Γιλμάζ

Στην Άγκυρα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουρνού, μέλος της ΚΕ του κόμματος και επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει και ο Νεκτάριος Μπουγδάνης, συντονιστής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος «στην ατζέντα των συναντήσεων με τις τουρκικές πολιτικές δυνάμεις θα βρεθούν οι ελληνοτουρκικές και ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα υπάρξουν συναντήσεις με ηγετικά στελέχη των τριών μεγαλύτερων πολιτικών δυνάμεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης» .

Επίσης, η αντιπροσωπεία του κυβερνώντος κόμματος θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης & Ανάπτυξης (AKP), Τζεβντέτ Γιλμάζ, τους αναπληρωτές προέδρους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), πρέσβη Ουνάλ Τζεβικιόζ (υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων) και Φαϊκ Οζτράκ (υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής και εκπρόσωπο τύπου) καθώς και τον εκπρόσωπο της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Ναζμί Γκιούρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα