Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση
ΒΟΥΛΗ - ΑΦΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Η Κουμουνδούρου σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού, κάνοντας λόγο για ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας. Ποιο το σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη

Τις δηλώσεις Πανούση σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται “ο κ. Πανούσης κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης.

Είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες.

Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες”.

Το σχόλιο της Όλγας Γεροβσίλη

Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης.

Πρέπει ακόμα  να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται.

Είμαι βέβαιη ότι η  δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα